Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВОЋНЕ ВОДЕ ОДЛИЧНЕ ЗА НЕГУ КОЖЕ НА +35: Наранџа је добра за масну, а лубеница има једну специјалну моћ

Вода обогаћена воћем одличан је начин за хидратацију, а с природним састојцима постају извор витамина и антиоксиданата који негу кожу.

1720610091_shutterstock_2109490601.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Припрема инфузиране воде је врло једноставна: свеже воће се додаје у воду како би се добио освежавајући напитак погодан за различите типове коже. Свака комбинација воћа нуди специфичне предности, као што су хидратација, побољшање циркулације или чишћење коже.

На пример, наранџа и боровница помажу сувој кожи, док лимун и киви делују на масној кожи. Ове воћне воде су не само здраве, већ и веома укусне, а уједно и најздравији избор летњег освежења.
Ево комбинација које можете додати води ако желите да побољшате текстуру своје коже и радите на њој изнутра.

1. За суву кожу
Помешајте наранџу, боровнице и воду.

Витамин Ц из поморанџе стимулише производњу колагена, док боровнице садрже антиоксиданте и побољшавају циркулацију, чинећи кожу хидратизованом и здравијом.

2. За анти-агинг
Комбинујте лубеницу, јагоде, менту и воду.

Јагоде садрже витамине и киселине које делују као пилинг, док лубеница хидрира кожу и обезбеђује антиоксиданте који помажу у борби против старења.

3. За масну кожу
Наранџа, лимун, киви и вода.

Лимун чисти кожу и смањује масноће , док киви подржава производњу колагена, одржавајући кожу еластичном и здравом.

4. За мешовиту кожу
Краставац, шипак и вода као одлична комбинација за комбиновану кожу.

Краставци пружају интензивну хидратацију, а шипак садржи антимикробне супстанце које помажу у одржавању равнотеже коже.

5. За сиву кожу
Лимета, ананас и вода.

Оба садрже витамин Ц који доприноси светлијој и блиставијој кожи.

Сенса 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas