Уколико постите или једноставно тражите савршен прилог, предлажемо вам да спремите боранију на турски начин
Oglas
Потребно је:
500 г свеже и очишћене бораније
65 мл домаћег маслиновог уља
2 парадајза
1 главица црног лука
1-2 чена белог лука
1 лимун
1 кашичица концентрисованог парадајза
1 кашичица шећера
со, бибер, свеж першун
Припрема:
На мало уља продинстајте црни лук, затим додајте парадајз пире и парадајз. Додајте боранију, сок од једног лимуна, шећер, со и бибер па поклопите и оставите да се све на лаганој ватри динста око пола сата. Пред крај кувања додајте свеж бели лук и свеж першун. Промешајте и послужите топло.
Стилл
Бонус видео:
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas