Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СУ БОЈЕ ЗА ЈЕСЕН 2024: Ове боје изгледају луксузно у свакој комбинацији

Ове ћемо нијансе дефинитивно обожавати у надолазећим месецима.

1725098388_shutterstock_1293384706.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

С доласком јесени, враћамо се омиљеним класичним монохроматским комбинацијама и безвременским комадима. У њиховом слагању веома важну улогу играју и боје које користимо, помоћу којих можемо и најједноставније комбинације учинити луксузним. Иако свако воли да се поигра јарким нијансама и храбрим принтовима, непогрешиве комбинације долазе управо из неутралне палете, која нам уједно највише помаже у слагању вечне капсуле у гардероберу. Уз новосезонску естетику и трендове, који ће свакако бити део наших одабира, вечно успешна и вољена је класика која никада не престаје да буде "ин," како у кројевима, тако и у бојама.

У наставку вам доносимо пет нијанси које увек изгледају скупо, посебно ако су добро комбиноване.

Крем


Има готово исти статус као бела - прозрачна, нежна и женствена нијанса која се истиче у маси, диван је избор који увек изгледа луксузно, а и незаобилазна је када је слагање модне капсуле у питању.

Морнарско плава


Вољена навy нијанса увек је на самом врху када говоримо о модној класици. Одаје утисак профињености, како у монохроматским, тако и у комбинацији са другим бојама. Овај загасити тон савршен је за јесење дане.

Чоколадно смеђа


Већ смо много писали о смеђој боји, посебно о чоколадној нијанси која је освајала трендове прошле јесени, а чини се да се већ сада поново враћа. И како и не би. Тако неутрална, а тако предивна.

Бордо


Прошле године број један боја дефинитивно је била јарко црвена, која се носила у апсолутно сваком облику - хаљинама, капутима, ципелама, торбама. Ипак, њена верзија која је вечно у тренду је бургунди нијанса, која се у свом неутралнијем облику прилагођава свакој ситуацији.

 Црна


О црној није потребно много говорити. Она нема сезону, тренд или идеално годишње доба. Црна је вечити класик и "муст хаве" сваког гардеробера, посебно када су безвременски комади у питању.

Wантед 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas