Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕСЕЊА ФРИЗУРА БРОЈ 1: Популарна и у тренду, стоји лепо свима (ВИДЕО)

Најновији тренд у фризурама који ће обележити јесен 2024. године је повратак чувеног боба из деведесетих, фризуре која је савршено прилагодљива сваком облику лица и типу косе.

1725099775_121212.jpg
Фото: Принтскрин/Друштвене мреже
Oglas

Фризура која ће доминирати у јесен 2024. године, према речима фризера, савршено пристаје сваком облику лица и погодна је за све генерације.

Овај тренд је већ почео да осваја жене, а фризери предвиђају да ће у наредним месецима потражња за њом значајно порасти. Популарност ове фризуре доказују бројни снимци и фотографије који су преплавили ТикТок и Инстаграм, а реч је о чувеном бобу из деведесетих.

- Боб фризура из деведесетих може бити различите дужине. Најчешће се носи опуштено, с благим локнама или у елегантној верзији која се постиже фенирањем - објашњава једна фризерка. Такође, додаје да је овај стил прилагодљив различитим типовима косе и облицима лица, па без обзира да ли имате равну, таласасту или коврџаву косу, овај тренд ће нагласити ваше најбоље карактеристике.

@hairby_chrissy Come with us to cut 90’s layers on @Gracienielson bob 🤗 Get more hair cutting tutorials, tips, tricks now at habiteducation.com💁🏼‍♀️ #hairby_chrissy #orangecounty #haireducation #habitsalonoc @Habit Education ♬ Life We Live (feat. Namond Lumpkin & Edgar Fletcher) - Project Pat

Ова фризура додаје волумен и даје коси обимнији, динамичнији изглед. Уколико имате танку косу, боб ће учинити да изгледа гушће и богатије. Поред тога, боб фризура има подмлађујући ефекат јер наглашава црте лица, издужује врат и ствара јасну и елегантну линију која освежава целокупан изглед.

У поређењу с другим фризурама, боб је релативно лак за одржавање. Брзо се стилизује и изгледа одлично и у светлијим и у тамнијим варијантама. Ако желите фризуру с пуно волумена, боб из деведесетих је одличан избор.

Фризери саветују да тражите "неуредну, али лаку текстуру" или "француски боб". Прилагодите дужину према својим жељама, али имајте на уму да ће врло кратка коса бити тежа за стилизовање.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas