Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАШТО ЈЕ БОРА СИНА МОЛИО ЗА ОПРОШТАЈ? Ево шта му је Борис замерао

Смрт Боре Ђорђевића дубоко је погодила његове фанове и колеге музичаре, а његов допринос рок музици остаје трајан.

1725712997_270704_44102-foto-printscreen-bora-corba-ig_f.jpg
Фото: З.Ј.Мачак/Новости
Oglas

Борисав Бора Ђорђевић, фронтмен рок групе "Рибља чорба", преминуо је у 72. години, што је изазвало тугу и шок широм региона. 

Његова смрт дубоко је погодила његове фанове и колеге музичаре, а његов допринос рок музици остаје трајан.

Како смо сада сазнали, рокер је непосредно пре него што је сазнао да се разболео имао већу свађу са сином Борисом, а све због тога што није хтео скроз да остави пиће, па су се око тога расправљали. Наиме, Борис је Бори причао да је то за његово добро, као и да после тако дугог стажа конзумирања порока, наравно да је могуће да угрози себи здравље.

- Бора је седео са сином када се повела тема око порока. Бора је волео и да запали и да попије, а кад је Борис почео да му "попује", да треба да поведе рачуна о свом здрављу и престане да конзумира пороке, али Бора је својеглав, па није слушао. Није ни хтео да се свађа са сином, али је настављао да тера по старом. Борису је то много сметало. На крају у том периоду после те свађице нису причали неко време, па је Бора сина молио да му опрости. Наравно да му је опростио, не може он оцу да наређује како треба да живи и да се понаша. Све се на крају средило и добро је што је тако испало, будући да се после Чорба тешко разболео - прича нам из Чачка извор близак покојном музичару за медије.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas