Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИЛА ЈЕ ЗАПРЕПАШЋЕНА И ЉУТА: Како је Бора изненадио 28 лета млађу жену

Легендарни рокер Бора Ђорђевић, преминуо је у 72. години, 4. септембра, у болници у Љубљани, а до последњег дана од њега се није одвајала његова супруга Дубравка.

1725692917_105185_boradjordjeviccorba0807201502_orig.jpg
Фото: И.М/ Новости
Oglas

Колико ју је заиста волео, доказао јој је хиљаду пута, као и она њему, а због честих концерата које је имао и одвојености, урадио је једну, њему јако битну ствар.

Како је више пута наглашавао, није био присталица тетоважа без икаквог значаја, због чега их није ни имао много, али један, вероватно и највећа, коју је урадио када је упознао супругу му је и највише значила.

Он је истетовирао портрет своје супруге Дубравке на левој подлактици и убеђен је да је та тетоважа најлепша коју има.

- Тетоважа са ликом моје супруге ми највише значи због тога што је она тако увек са мном. Кад негде отпутујем и није физички присутна, Дубравка је уз мене. Она је испрва била запрепашћена и љута, пошто сам то урадио пре одласка на море, а зна се да слана вода и сунце лоше утичу на тетоваже, али с временом се навикла - открио је он својевремено и додао:

- Иначе, цртеж је направљен по фотографији снимљеној на једном од наших концерата. На њој је очигледно да ужива у музици, да јој је потпуно посвећена - открива Бора.

Дубравкин лик рокер је истетовирао неколико месеци пошто су почели да се забављају, а 25. маја 2016. године венчали су се на романтичној церемонији на Санторинију.

Лидер “Чорбе” убеђен је да човек треба да тетовира нешто што му је важно у животу, а не да се без везе шара.

(Телеграф)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas