Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбољи отац се рађа у овом знаку хороскопа: Погледајте шта их чини тако посебним у улози родитеља

Астролози истичу да одређени знакови хороскопа имају посебне особине које их чине изврсним очевима

1725538363_c5312dec06a719720370c7126917c9b0368c6905.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Ракови стављају породицу на прво место и чине све што је у њиховој моћи да осигурају безбедност и срећу своје деце. Њихова емотивност и интуиција им омогућавају да на време препознају потребе своје деце.

Бикови су поуздани и озбиљно схватају своје родитељске обавезе. Познати су по својој стрпљивости и способностима да се потпуно посвете својој деци, пружајући им стабилност и подршку.

Девице су одлични организатори и увек чине више него што је потребно како би осигурали успех своје деце. Очеви Девице су одлични учитељи који подстичу своје малишане да се развијају и напредују.

Јарчеви су природни лидери и велики заштитници. Они су одличан пример деци и подстичу их да буду јаки и одлучни у свим аспектима живота.

Рибе имају дубоку везу са својом децом и увек су ту да их подрже. Њихова креативност их води у осмишљавању нових начина за разоноду и стварање драгоцених успомена са својим малишанима.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas