Све вести
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
Остављате отворена врата рерне након печења? Ево због чега то никада не треба да радите
Након печења хране у рерни, посебно оног на високим температурама, потребно је извесно време да се шпорет охлади. То је посебно проблематично у топлијим месецима када су температуре у дому ионако...
Манастирски ђувеч: Многима омиљено домаће јело на посни начин (ВИДЕО)
Ђувеч има и своју посну верзију
КАКО ИСПЕЋИ ПРАСЕТИНУ У РЕРНИ? Рецепт за хрскаво и сочно новогодишње печење
Уз овај једноставан рецепт, ваше новогодишње прасеће печење биће савршено сочно и хрскаво, баш као из печењаре!
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА САЛАТУ ОД КИСЕЛОГ КУПУСА! Два састојка јој дају посебан укус
Уз додатак бибера, ловоровог листа и белог лука салата од киселог купуса ће имати посебан укус.
РЕЦЕПТ ЗА КИФЛИЦЕ БЕЗ МАРГАРИНА: Мекане и ваздушасте, идеалне за почетнике у кухињи (ВИДЕО)
Укусне су и топле и хладне, а припрема је једноставна
ВИКЕНД ДИЈЕТА: Лагани мени и природни напици
По завршетку овог детокса наставите да једете лагану и здраву храну, како бисте одржавали килажу.
САВЕТИ ЗА КУВАЊЕ ТЕСТЕНИНЕ: Уз ове цаке врхунских кувара испашће савршена баш сваки пут
Избегавајте грешке које уништавају укус тестенине
СЛАТКИ ПЕНАСТИ ПОЉУПЦИ: Укус који буди најлепше емоције
Укусни колачићи које сви воле
Трик за брзо ОДРМЗАВАЊЕ МЕСА: Техника је једноставна
Уколико сте заборавили да извадите из замрзивача месо које планирате да спремите данас за ручак, без бриге, могуће је да се одмрзне брзо и буде спремно за припрему