Све вести
ТРИК ЗА ПРЖЕЊЕ ХРАНЕ: Ево како да заустаите прскање уља током припреме јела
Трик злата вредан
КАКО ДА ЗНАТЕ ДА СЕ КИСЕЛИ КУПУС ПОКВАРИО: Ако видите ово у бурету, моментално га баците
Покварен кисео купус можете препознати на само један начин. Главни показатељи који указују на кварење купуса укључују промене у боји, текстури и појаву непријатних мириса. Ако приметите да је...
ТРИК ПРОФЕСИОНАЛНИХ КУВАРА: Ево шта треба да урадите да би се кромпир брже скувао
Професионални кувари открили су шта је потребно урадити пре него што се стави кромпир у шерпу
САВРШЕНА КАФА НИЈЕ НАУЧНА ФАНТАСТИКА! Овај трик траје само 30 секунди
Многи љубитељи кафе свакодневно праве исту кобну грешку - додају млевену кафу у тек прокључалу воду. Стручњаци упозоравају да оваква пракса уништава драгоцене ароме и ствара непријатан, горак укус.
Пекарски трик за мекано тесто: Додајте један тајни састојак за невероватан укус
Сјајан пекарски трик за тесто који многи нису знали.
СПАСИТЕ ПРЕСЛАНО ЈЕЛО: Трик који су практиковале и наше баке
Пресолили сте јело? Ништа не брините, ево како да га спасете
Џејми Оливер каже да једна једноставна намирница највише утиче на укус СОСА ЗА ТЕСТЕНИНУ: Многи...
Џејми Оливер даје једноставан савет који увек можемо да применимо приликом кувања соса за тестенину
РЕЦЕПТ ЗА КРЕМАСУ И СОЧНУ ПАЛЕНТУ: Испробајте оригинални италијански рецепт
Трик је у једном састојку
СТВАРНО ДОБРА СЛАНИНА: Изненадићете се када чујете како утиче на ваше здравље
Сланинa је део наше традиционалне исхране. На њој су одрасли наши родитељи, баке и деке
Остављате отворену рерну након печења? Ево због чега правите велику грешку
Након коришћења рерне, већина +остави врата отворена како би се охладила, али стручњаци упозоравају да је то велика грешка.