Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА НА СНАЖНОМ ФИНАНСИЈСКОМ УДАРУ: Ови припадници зодијака треба да обрате пажњу на ризичне трошкове

Астролози су назначили 3 хороскопска знака који ће морати да стегну каиш у септембру 2024. године. Сиромаштво ће их гледати у очи.

1725719831_037101b1553217b66d380a3e3147ff9534c853dd.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Хороскоп предвиђа да септембар неће бити лаган за све. Астролози не сумњају да енергија звезда има прави утицај на наше животе. Захваљујући пажљивом посматрању неба, можемо сазнати шта ће се догодити у наредним данима или чак недељама. Испоставило се да једн порука може узнемирити неке људе. Назначена су чак 3 хороскопска знака који ће морати да стежу каиш у септембру 2024. Не само да ће их срећа заобићи него ће им се над главама надвити тамни облаци.

Ован

Средином септембра, очекује вас неочекивани трошак који ће у великој мери оптеретити ваш буџет. Много је индиција да ће до краја месеца морати пажљиво да преброји сваки потрошени динар. Међутим, ту није крај бригама. Финансијски проблеми ће привући људе који ће, под плаштом добрих намера, покушати да вас додатно сруше. Морате да се понашате изузетно асертивно.

Близанци

Ускоро ћете морати да се суочите са озбиљним недаћама. Биће усмерена негативна енергија према вама. Срећа ће вам окренути леђа а ваша аура ће значајно ослабити. Ваше одлуке неће бити тако добре и плодоносне као раније. Зато ћете морати да стегнете каиш. Ако сада не почнете паметније да користие новац, ваше финансије ће крајем године бити у ужасном стању.

Јарац

Ви ћете упасти у велике невоље, а крај септембра ће за вас бити изузетно тежак и прилично нервозан. Много је индиција да ће средином месеца, у доброј намери, веровати погрешној особи. То ће се догодити јер ће уместо да слуша глас интуиције изабрати ризичан подухват који ће се завршити неуспехом. Што је већа жеља за профитом, већи је губитак. Само уз помоћ својих најмилијих успећете да стигнете до првог.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas