Куварица је открила тајну и уверила нас да ипак неке ствари не радимо правилно
Oglas
Куварица из једног ресторана у Њујорку, разбила нам је мит о томе да знамо, како се правилно сече хлеб. Наиме, она је показала метод, који сигурни смо, мали број људи примењује.
Прочитајте још: Трик који ће вас одушевити: Ево због чега је добро понекад да сипате СУНЦОКРЕТОВО УЉЕ у судоперу
Према речима, куварице Саре, хлеб никако не сме да буде положен на доњу страну, већ га треба сећи окренутог са стране.
При сечењу, прецизно треба одредити размак, како би кришке биле исте величине, а рука мора да буде потпуно мирна.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas