Ако хлеб већ сутра постане тврд, примените неки од наведених трикова, биће као тек купљен.
![1726575984_shutterstock_1864014229.jpg](/cache/images/f/7/2/1/d/f721d63b6b06c70b6586669a79a6597cdf5ac046.jpg)
Купујете хлеб редовно и покушавате да одржите његову свежину, али сваки пут када вам затреба он је тврд, изгубио је укус и у потпуности је неупотребљив? Ово може бити ваша прошлост уколико окушате срећу са једним једноставим триком, за који бројне домаћице гарантују.
Потребан вам је - ЦЕЛЕР
Како би ваш хлеб остао свеж и неколико дана након куповине и како не бисте морали сваког дана да дајете силне новце на њега, посегните за целером.
Наиме, све што је потребно је да ставите комад целера у кесицу са хлебом, како би он остао што дуже свеж. Овај испробани трик заиста доприноси да хлеб остаје што дуже свеж, чак и десет дана након што га унесемо у свој дом.
Заправо, хлеб упија влагу из целера и то спречава да се хлеб осуши. Осим тога, целер не оставља укус на хлебу и овај трик се може користити за све врсте хлеба.
БОНУС ВИДЕО