Кажу да је ручак толико укусан, да месо и није потребно
Кад дође време поста, често смо у дилеми шта да спремимо, а да није једно те исто. Тако да је посни гулаш прави и пун погодак.
Састојци
500г шампињона
2 главице црног лука
1 шаргарепа
1 чен белог лука
1 свежа паприка
суви зачин
со и бибер
першун
1 дл сока од парадајза
Припрема
Исецкајте црни лук и паприку. Шаргарепу нарендајте и ставите све заједно са мало уља и воде да се динста. Додајте суви зачин. Динстајте 15 минута. За то време, у другу посуду ставите шампињоне исечене на крупније листиће са сољу и бибером и мало уља. Оставите да се крчка. Шампињони ће за око 20 минута бити готови. У омекшалу шаргарепу, лук и паприку додајте бели лук. Сједините све заједно и додајте парадајз па оставите да прокрчка још 5 минута. Наш предлог је да додате и пиринач као прилог.
Стилл
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ