Одлично се слаже уз рибу, али можете да га комбинујете и са другим јелима.
Oglas
Састојци:
4 чена белог лука, ситно исецкана
120 г несланог путера, омекшаног
2 кашике сецканог свежег першуна
1/2 кашичице соли
1 багет или векна француског хлеба, преполовљена по дужини
60 г ситно ренданог пармезана
Припрема:
Загрејте рерну на 220° и обложите велики плех папиром за печење. У малој чинији помешајте бели лук, путер, першун и со док се добро не сједине.
Исечене странице хлеба обилно намажите путером са белим луком. Поспите пармезаном. Ређајте на припремљени папир.
Пеците хлеб док не постане златан на ивицама, око 10 минута.
Сервирајте и уживајте.
(стварукуса/мондо)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas