Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХРСКАВ И АРОМАТИЧАН: Запечени хлеб са белим луком (РЕЦЕПТ)

Одлично се слаже уз рибу, али можете да га комбинујете и са другим јелима.

1720097850_502901_shutterstock-zapeceni-hleb_f.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Састојци:

4 чена белог лука, ситно исецкана
120 г несланог путера, омекшаног
2 кашике сецканог свежег першуна
1/2 кашичице соли
1 багет или векна француског хлеба, преполовљена по дужини
60 г ситно ренданог пармезана

Припрема:

Загрејте рерну на 220° и обложите велики плех папиром за печење. У малој чинији помешајте бели лук, путер, першун и со док се добро не сједине.

Исечене странице хлеба обилно намажите путером са белим луком. Поспите пармезаном. Ређајте на припремљени папир.

Пеците хлеб док не постане златан на ивицама, око 10 минута.

Сервирајте и уживајте.

(стварукуса/мондо)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas