Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИК

Никада немојте користити МАСЛИНОВО УЉЕ за печење кромпира - ево и зашто

Од зачина користите само со и бибер.

1604918842_Depositphotos_78554674_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Познати шеф Рејмонд Бланк открио је трикове за печење кромпира – како их изрезати, колико дуго пећи, коју масноћу користити... 

Овај поносни власник две Мишелинове звездице истакнуо је да би кромпире требало након гуљења изрезати на четвртине дебеле отприлике четири центиметра. Тако ће се постићи хрскава корица и мекана унутрашњост.

Прочитајте још: Намирнице које су најподложније КВАРЕЊУ и ЗАРАЗАМА

Следећи корак јест одабир масноће. Рејмонд тврди да би за припрему кромпира најбоље било употребити гушчју маст јер има интензиван укус.

Прочитајте још: ПИРЕ је савршен прилог, а ево ТАЈНЕ како да га направите без ГРУДВИЦА

- Ако сте вегани, онда бирајте сунцокретово уље. Најгоре које можете одабрати јест маслиново – да ће кромпирима горки укус - саветује да прво кувате кромпире пет минута, а затим их намастите и ставите у пећницу на 200°Ц, 30 до 40 минута.

Од зачина, каже, користите само со и бибер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas