Избегавате да спремате рибу у кући зато што испрска цео шпорет и кућа мирише?
Oglas
Ако сте рибу извадили из замрзивача, најбоље је да је не оставите да стоји на ваздуху и чекате да се скроз одмрзне, јер ће тако изгубити од укуса и квалитета. О начинима како одрмрзнути остале намирнице прочитајте ОВДЕ.
Прочитајте још: Зашто се каже да РЕН вреди КАО ЗЛАТО? У Русији је НЕЗАМЕНЉИВ, а ево и због чега
Одмрзните је тек толико да, ако има више комада, могу да се одвоје један од другог и то је довољно.
- Пре него што почнете да чистите рибу од крљушти, најпре је истрљајте винским сирћетом.
- Ако је припремате на роштиљу, а желите да буде што укуснија и да има фину руменкасту корицу, савет је да је пре печења уваљате у брашно, али овлаш.
- Како бисте избегли да уље прска на све стране током печења, обавезно у загрејано уље ставите помало соли и брашна.
Прочитајте још: Познати кувар открио ТАЈНУ кувања савршене тестенине, Италијани БЕСНИ: ОВО ЈЕ УВРЕДА (ВИДЕО)
Непријатан мирис у кухињи после пржења отераћете ако тигањ обришете новинама и затим га оперете сирћетом.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas