ТРИКОВИ ЗА ПРЖЕЊЕ РИБЕ: Ево како да буде хрскава споља, мекана изнутра и да не упије превише уља
Уз ове једноставне кораке, ваша риба ће бити хрскава споља, сочна унутра и равномерно пржена, без превише уља и без ризика да се распадне на тањиру.
Уз ове једноставне кораке, ваша риба ће бити хрскава споља, сочна унутра и равномерно пржена, без превише уља и без ризика да се распадне на тањиру.
Обично се спрема са крменадлама или сувим месом, али ако направите посни подварак са рибом направићете најукуснији посни специјалитет.
Уз неколико једноставних смерница пржење рибе ће бити лак посао, а резултат је одличан укус без масти на тањиру
Важно је да знате коју врсту да купите
Исхрана монаха са Свете Горе заснива се на једноставности и духовној дисциплини. Откривамо које 3 намирнице једу сваког дана и шта строго избегавају – у томе је тајна укуса и духовног баланса.
Сви знамо тог пријатеља који никад не запне, који је рођен под срећном звездом. Астрологија објашњава зашто неке душе имају невидљиву заштиту – и та мистерија крије се у два знака.
Становници Јапана имају најнижу стопу срчаних удара на свету иако имају сличан проблем са крвним притиском и холестеролом као и становници западних земаља.
Чорба од ослића са поврћем је врло лагана и укусна
Најбржи начин за припрему рибе је пржење
Хороскопски знакови са собом носе посебне карактере