Уместо да га баците, "освежите" бајат хлеб.
Oglas
Ако вам је остало доста јучерашњег хлеба, немојте га бацати.
Бајат хлеб можете искористити и данас, а уз пар зачина биће дефинитивно укуснији од свежег.
Прочитајте још: Трикови и савети за НАЈМЕКАНИЈЕ ШНИЦЛЕ: 4 ТАЈНЕ искусних домаћица
Потребан вам је бели лук, путер, першун и загрејана рерна.
Изрендајте два чена белог лука, па их помешајте са претходно растопљеним путером. Додајте суви зачин по жељи (першун, мирођију или босиљак) и добро промешајте.
Исеците хлеб по површини, и у прорезе убаците припремљену смесу.
Хлеб запеците у загрејаној рерни неколико минута.
Бајат хлеб више неће бити сув већ мекан, са хрскавом корицом и мариниран.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas