Oglas
· · Komentari: 0
KUHINJSKI TRIK

Ne bacajte BAJAT HLEB: Dodajte mu OVE začine, i biće ukusniji od SVEŽEG!

Umesto da ga bacite, "osvežite" bajat hleb.

1624390335_baguette-1378049_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ako vam je ostalo dosta jučerašnjeg hleba, nemojte ga bacati.

Bajat hleb možete iskoristiti i danas, a uz par začina biće definitivno ukusniji od svežeg.

Pročitajte još: Trikovi i saveti za NAJMEKANIJE ŠNICLE: 4 TAJNE iskusnih domaćica

Potreban vam je beli luk, puter, peršun i zagrejana rerna.

Izrendajte dva čena belog luka, pa ih pomešajte sa prethodno rastopljenim puterom. Dodajte suvi začin po želji (peršun, mirođiju ili bosiljak) i dobro promešajte.

Isecite hleb po površini, i u proreze ubacite pripremljenu smesu.

Hleb zapecite u zagrejanoj rerni nekoliko minuta.

Bajat hleb više neće biti suv već mekan, sa hrskavom koricom i mariniran.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas