МЕКАНО, СОЧНО И УКУСНО: Трик за пилеће бело месо
Додајте један састојак док га припремате и оноће увек бити сочно и укусно
Додајте један састојак док га припремате и оноће увек бити сочно и укусно
Пилетина је у Србији, поред свињетине, најпопуларнија врста меса.
Мало људи зна за последице конзумирања превише пилетине.
Власници паса све чешће бирају да својим љубимцима дају сирово месо, из простог разлога што настоје да им понуде природнију исхрану.
Ако сте љибитељ пилећих крилаца, овај трик ће вам олакшати конзумирање.
За данашњу ужину или ручак припремите једно једноставно јело, а реч је о пилећим такосима.
Маринирајте пилетину уз помоћ мало соли, белог лука и јогурта.
Да ли је црвено месо штетно за срце, а пилетина није?
Пилав је старо, једноставно и укусно јело. Ако нисте одавно јели - сада је тренутак.
Треба бирати намирнице од сложених угљених хидрата који ће дуго организму давати снагу и умиривати хормоне.