Маринирајте пилетину уз помоћ мало соли, белог лука и јогурта.
Oglas
Пилетина је многима омиљени ручак, а уз неколико трикова можете да направите најукуснију пилетину.
Како бисте постигли хрскавост и одличан укус, маринирајте комаде меса неколико сати пре печења
Прочитајте још: Како да на једноставан начин покупите НАЈСИТНИЈЕ ДЕЛИЋЕ СТАКЛА кад се чаша поломи? Једноставно, узмите ПЛАСТЕЛИН
Куварица Клер Ловер за Лифехацкер каже да одлична маринада може да се направи од само три састојка - јогурта, белог лука и соли! У посуди помешајте јогурт, со и бели лук. Користите једну кашичицу соли са белим луком на сваку чашицу јогурта.
Маринаду прелијете преко пилетине и пустите да одстоји бар 6 сати пре печења.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas