MEKANO, SOČNO I UKUSNO: Trik za pileće belo meso
Dodajte jedan sastojak dok ga pripremate i onoće uvek biti sočno i ukusno
Dodajte jedan sastojak dok ga pripremate i onoće uvek biti sočno i ukusno
Piletina je u Srbiji, pored svinjetine, najpopularnija vrsta mesa.
Malo ljudi zna za posledice konzumiranja previše piletine.
Vlasnici pasa sve češće biraju da svojim ljubimcima daju sirovo meso, iz prostog razloga što nastoje da im ponude prirodniju ishranu.
Ako ste ljibitelj pilećih krilaca, ovaj trik će vam olakšati konzumiranje.
Za današnju užinu ili ručak pripremite jedno jednostavno jelo, a reč je o pilećim takosima.
Marinirajte piletinu uz pomoć malo soli, belog luka i jogurta.
Da li je crveno meso štetno za srce, a piletina nije?
Pilav je staro, jednostavno i ukusno jelo. Ako niste odavno jeli - sada je trenutak.
Treba birati namirnice od složenih ugljenih hidrata koji će dugo organizmu davati snagu i umirivati hormone.