Додајте један састојак док га припремате и оноће увек бити сочно и укусно
Пилеће бело месо је једна од омиљених намирница за припрему свакодневних јела, а и веома је здраво. Једини проблем је што је суво, па га многи због тога не воле. Искусне домаћице су пронашле решење за то.
Уколико не припремате свеже бело месо, пре него што кренете са кувањем, месо скроз одледите. Ставите га у прокључалу воду ако желите да буде савршеног укуса. А да би што више омекшало, треба додати један састојак који ће учинити да бело месо буде сочно чак и ако прескочите претходна два савета.
У воду коју сте ставили да се кува, сипајте једну кашичицу лимуновог сока пре него што убаците бело месо да се кува. Лимун сигурно увек имате укући, па то неће стварати додатне трошкове у припреми јела, а осигураће да бело месо буде мекано, па ће га и деца радије јести. Све остале састојке јела додајте према рецепту.
(Крстарица)
БОНУС ВИДЕО