Када баке направе зимницу и затворе тегле - то више нико не може да отвори ако не покаже зубе!
Било да је реч о новој тегли краставчића или већ начетој са џемом на којој се поклопац "запекао", њихово отварање понекад може бити фрустрирајуће.
Прочитајте још: Ове НАМИРНИЦЕ не треба ПОДГРЕВАТИ: Могу да изазову озбиљне ПРОБЛЕМЕ
Да бисте избегли нервирање и очас посла отворили теглу, можете да примените неколико трикова. Ми вам, засад, предлажемо два која, проверено, делују.
Око ивице поклопца ставите обичну гумицу...
Можете, на пример, да пламеном упаљача загрејете ивицу поклопца и видећете како се он лако одвија. Или, што је још лакше, око ивице поклопца ставите најобичнију гумицу и само га лагано окрените улево.
Прочитајте још: Хладни дани обавезно доносе и "ЈАЧУ ХРАНУ"? Не наседајте на завере, ево које ВИТАМИНЕ морате уносити
Звучи као да је реч о мађионичарском трику, а није. Овај савет су многе домаћице испробале и кажу да делује.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ