ОДАБЕРИТЕ НАЈБОЉИ КУПУС! Савети који вам могу помоћи
Сезона зимнице је почела
Сезона зимнице је почела
Скроз се разликује од нашег
Рецепт за ајвар који ће вас одушевити
Црвене паприке су у Србији синоним за јесен, када у њима уживамо на разне начине, а већ дуго постоји традиција припреме пеглане паприке за зимницу.
Да ли сте некада припремали ајвар на овај начин?
Ево како да ољуштите печене паприке за тили час.
Припрема зимнице не може да прође без њега
Сезона прављења зиминице је почела, па је неопходно да поред онога што желимо са спремамо, добро припремимо и тегле за само одлагање зимице.
Главице не смеју да се притискају, али ни да буду сувише лабаво спаковане
Места на која не треба да стављате ваше тегле јер ћете јако брзо остати без залиха