Ако нешто волимо то су свакако брзи и укусни рецепти од три састојка и да нема печења. Мислите да је предобро да би звучало истинито? Није, испробали смо!
Oglas
Иначе ови колачићи задовољавају све популарне критеријуме исхране: имају мало угљенохидрата, кето су, а и вегански ако не употребљаваш мед него неки други заслађивач попут агавиног сирупа.
Ови кокосови колачи без печења могу се покривени држати на собној температури до седам дана. У фрижидеру могу стајати месец дана, а замрзнути до два месеца.
Прочитајте још: Плетена погача изазов за искусне домаћице: КОРАК ПО КОРАК (ФОТО/ВИДЕО)
Састојци:
- 3 шоље кокосовог брашна
- 1 шоља кокосовог уља
- 1/4 шоље било којег заслађивача по избору
Фото: Депозит
Прочитајте још: ЗА СВЕ СЛАДОКУСЦЕ: Кремасти сочни колач са пудингом и воћем (ФОТО/ВИДЕО)
Припрема:
- У велику посуду за мешање успите незаслађено кокосово брашно.
- Кокосово уље растопи у микроталасној пећници (потребно је само неколико секунди) и затим додајте кокосу. Кокосово уље постоји у две варијанте: без укуса и мириса на кокос или с мирисом и аромом кокоса. Можеш користити било које, али, наравно, ово с укусом даће јачу арому колачићима.
- Додајте заслађивач по избору. То може бити мед, агавин сируп, јаворов сируп.
- Мешајте док се не створи хомогена маса. Ако је маса превише мрвичаста, односно не спаја се лепо, додајте мало воде или још заслађивача, зависно од тога колико слатке колаче желите.
- Пребаците смесу у тепсију величине, отприлике 20џ24цм, обложену папиром за печење. Навлажите руке па смесу лепо утисните и поравњајте.
- Ставите у фрижидер или замрзивач да очврсне. Након тога нарежите колач на коцке и и уживајте.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas