Није тешко.
Јаја се брзо се припремају, а одлича су комбинација протеина и масти, а и веома су хранљива. У којем год облику их припремали, здраво је. Лако се спремају, али некада неке ствари урадимо погрешно, а да и не знамо, па не буде баш савршено.
Савети уз које ће кајгана сваки пут бити савршена:
Припремате кајгану на јакој ватри
Брзо ће бити готова, али не треба их спремати на јакој ватри. Нећете уштедети на времену, тако да слободно загријте тигањ на средњој ватри и онда тек додајте јаја. Овако ће се најравномерније испржити.
Прочитајте још: Напитак који нас чини паметнијима: Кувано вино или топла чоколада?
Мутите јаја у тигању
Ни овом методом нећете добити на времену. Заборавите на разбијање јаја директно у тигању. Узмите малу чинију или тањир, умутите их виљушком и зачините, а онда након што се тигањ загрејао додајте.
Прочитајте још: Ово је ТРИК због ког више никада нећете направити ЖИЛАВЕ ПАЛАЧИНКЕ
Остављате их предуго у тиању након спремања
Када сте једном искључили ринглу, јаја никако немојте остављати још у тигању. Она брзо мењају свој облик и довољна им је мала количина топлине да се промене. Како бисте избегли да буду сува и тврда, извадите их одмах након припреме из тигања.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ