Сезона највећих зимских слава је почела.
Oglas
Почело је размишљање и прављење планова за славски мени. Уколико се питате којом посном тортом да послужите госте имамо идеју.
Састојци:
- 2 чаше (200мл) гриза
- 2 чаше (200мл) брашна
- 1,5 шољица уља
- 1 кесица соде бикарбоне
- 2 чаше воде
- 3 кашике џема по укусу
- 2-3 кашике кокосовог брашна
Прочитајте још: Направте укусан ПОСНИ ЧУШПАЈЗ: Ручак за свачији укус (ФОТО/ВИДЕО)
Припрема:
Помешати добро све састојке и сипати у тепсију средње величине коју сте претходно подмазали уљем и посулим брашном. Ставити у загрејану рерну и пећи, на 200°Ц, око 30 минута.
Када извадите из рерне оставите да се охлади, па поспите кокосовим брашном. Пре сервирања исећи на коцке.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas