Слатки, а у исто време посни колач
Oglas
Састојци:
- 400 г брашна
- 190 г шец́ера
- 6 кашика какаоа
- 2 кашичице соде бикарбоне
- 1/2 кашичице соли
- 80 мл уља
- 2 кашике сирћета
- 2 кесице ванилиног шећера
- 250 мл воде
Рецепт за посни какао колач:
Да бисте направили посни какао колач прво одвојено помешајте суве и мокре састојке. Потом, мокре састојке помешајте са сувим и мешајте док не добијете компактну смесу.
Колач ставите у науљену и побрашњену тепсију да се пече у умерено загрејаној рерни на 180 степени. Пеците око пола сата, проверите чачкалицом да ли је печено. Сервирајте и уживајте. Можда ћете желети да направите и две врсте посних ситних колача од једне смесе.
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas