Ручак којим ћете прочистити организам након празника
Уколико немате идеју за ручак, из Бакине кухиње стиже рецепт за пилећи паприкаш који ћете спремити веома брзо и лако.
Прочитајте још: Да ли би требало да прескачемо вечеру да бисмо смршали?
Потребно је:
500 гр пилећих крилаца
1 главица црног лука
4 кромпира
2 шаргарепе
1 веца паприка из туршије
1 кашика инстант крем пилеца супа
мл. црвена паприка..со бибер
уље першунов лист
Припрема:
На уљу испржитиу сецкан црни лук, паприка и шаргарепу и издинстати на тихој ватри, Додати пилећа крилца, сецкан на коцкице. Додати мл. паприку слатку, може мало туцана љута, мало сувог зачина, бибера и прелити водом. Оставити да кува на лаганој ватри око сат времена.
У суд ставити 1 кашику инстант крем супе пилеће, измешати са млаком водом. Оставити да опет мало проври. Додати першунов лист пробати , додати још соли и то је најбољи пилећи паприкаш
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ