Волите кромпир, а волите и тост? Ево, нове идеје како да искористите кромпир.
Уколико за доручак радо једете тост сендвич, уживајући у његовом хрскавом укусу, предлажемо вам да уместо хлеба користите кришке кромпира, а припрема овог оброка траје свега десетак минута.
Све што вам је потребно је кромпир и прилози за сендвич по избору (качкаваљ, салама, шунка, печеница, чери парадајз...)
Прочитајте још: Звучи немогуће, али је истинито: ВРУЋ ЧАЈ током лета хлади боље од СЛАДОЛЕДА
Оперите и ољуштите кромпир, исеците га на танке листиће или траке и ставите један слој у тостер. Преко тога поређајте прилоге по жељи, па поклопите другим слојем кромпиром и испеците тост. Када кромпир постане хрскав и добије златну боју, сендвичи су готови.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ