Volite krompir, a volite i tost? Evo, nove ideje kako da iskoristite krompir.
Ukoliko za doručak rado jedete tost sendvič, uživajući u njegovom hrskavom ukusu, predlažemo vam da umesto hleba koristite kriške krompira, a priprema ovog obroka traje svega desetak minuta.
Sve što vam je potrebno je krompir i prilozi za sendvič po izboru (kačkavalj, salama, šunka, pečenica, čeri paradajz...)
Pročitajte još: Zvuči nemoguće, ali je istinito: VRUĆ ČAJ tokom leta hladi bolje od SLADOLEDA
Operite i oljuštite krompir, isecite ga na tanke listiće ili trake i stavite jedan sloj u toster. Preko toga poređajte priloge po želji, pa poklopite drugim slojem krompirom i ispecite tost. Kada krompir postane hrskav i dobije zlatnu boju, sendviči su gotovi.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU