Код Срба, није празник без печења. Овај рецепт за јагњетину у рерни свима успева
Oglas
Како би ваша трпеза за празнике изгледала беспрекорно и преукусно, на време опробајте најукусније рецепте, како би укућани били презадовољни. На васкршњј трпези требало би да стоји и јагњеће печење. Наравно, ако сте успели да га обезбедите, нудимо вам рецепт како да вам испадне сочно као испод сача.
Припрема:
Јагњетина треба да одстоји 2 сата у млеку.
Пеците је у већем суду.
Добро утрљати со, додати мало лорбера, гранчицу рузмарина.
Кромпир исећи на веће комаде и ставити поред јагњетине, прелити уљем и додати две кашике кајмака.
Пећи на 180 степени око 1,5 х.
Сервирати топло, уз зелену салату и млади лук.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas