Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Здрави људи раде ове три невероватне ствари

Да ли сте међу њима?

1614765975_smeh.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Здрави људи имају специфичне свакодневне рутине, због којих се увек осећају посебно.

Прочитајте још: Уролог са ВМА: Стиде се што не могу да стигну до тоалета, а проблем лако решавамо!

Како бисте и ви били међу њима, потребно је да у свом свакодневни живот уведете неке измене које ће вам омогућити да се осећате здраво, весело и посебно.

1. Потребне су две физичке активности

Већина људи зна да је редовно вежбање пресудно за побољшање целокупног здравља и кондиције. Међутим, још је важнија врста и трајање активности коју изводите.

Одрасли требају да једном недељно раде две физичке активности аеробик и за јачање мишића. Што подразумева брзо ходање сваке недеље од укупно 150 минута и јачање мишића 2 пута недељно.


Срећни људи се осмехују 40 до 50 пута на дан

2, Свакодневно једите ову специфичну храну

Већина људи избегава да једе поврће, посебно спанаћ, броколи или кељ, а управо унос ових намирница је невероватно здрава, јер се у њима налази витамин К, док је једно истраживање показало да зелено поврће може смањити старост мозга за око 11 година.

Прочитајте још: Ова жена је живи доказ да се може и у обрнутом смеру: Превише се набилдовала, па успела да врати облине (ФОТО)

3. Смеју се и кад нису срећни

Смех је лек који делује у разним ситуацијама. Смејте што чешће. Ова навика поправља расположење и води до веће радости и бољег здравља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas