Руска енергетска бомба штити од свих вируса.
Руска алтернативна медицина нуди народни лек, а академик Људмила Григоријевна Пучко подсећа на рецепт који на прави поглед спаја готово неспојиве природне састојке, а заправо опоравља цео организам.
Уколико сте често преморени и осећате се као да немате довољно енергије, то је први знак да је имунитет озбиљно нарушен. Ефикасни руски еликсир допринеће прочишћавању целог организма и вратити изгубљену енергију.
Прочитајте још: Руска научница Марва тврди: СМРТ прети из црева, али то можете ЛАКО да спречите
Овај препарат користи се у облику напитка, а главни састојци су бели лук, маслиново уље, природни мед, зелени чај, потом мале количине смоле, јабуковог сирћета и црног бибера.
Бели лук, мед и маслиново уље - поуздана комбинација!
Бели лук регулише крвни притисак, побољшава срчану функцију и помаже у излечењу гљивичних инфекција. Маслиново уље антиоксидационим деловањем чува ћелије организма и има противупална својства, чиме смањују ризик од рака. Познато је да је природан мед традиционалан лек против кашља и упале грла, побољшава крвну слику.
Зелени чај је здрав, а бибер одличан!
Антиоксиданси у зеленом чају су неколико десетина пута ефикаснији од витамина Ц и Е. Црни бибер има мало калорија, а његово конзумирање повећава унос минерала и корисних фито-нутријената и може да смањи ризик од настанка различитих болести.
Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!
РЕЦЕПТ РУСКОГ АКАДЕМИКА ЉУДМИЛЕ ГРИГОРИЈЕВНЕ ПУЧКО
Састојци:
- 2 кашике ситно исецканог белог лука
- 3 кашике маслиновог уља
- 5 кашика природног ливадског меда
- 50 милилитара јаког скуваног зеленог чаја
- пола чајне кашичице млевеног бибера
- пола кашичице природне смоле
- једну кашичицу јабуковог сирћета
Прочитајте још: Руски овсени еликсир Изотова диже из мртвих, а прави се једноставно (РЕЦЕПТ)
Припрема:
Прво пропржите бели лук на маслиновом уљу минут. Додајте све остале састојке и мешајте све на благој ватри пет минута. Скините са ватре и оставите да се охлади, а затим сипајте у стаклену теглу, затворите је поклопцем и ставите је у фрижидер.
Узимајте једну кашичицу дневно, увек у приближно исто време, пре или после јела.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ