
7 кулинарских трикова за укусно печено месо: Ево због чега је важно да буде собне температуре и...
Мали трикови професионалних кувара
Мали трикови професионалних кувара
Да ли вам се дешавало да вам јело или торта не успе? Ово посебно важи за патишпањ или безе коре, јер оне често могу да пропадну, а нико не зна разлог.
Користите овај састојак и месо неће бити тврдо
Знате да вода не сме да дође у контакт са врелим уљем, али да ли сте знали да со спречава прскање уља?
Одлична идеја за недељни ручак!
Обично се за први дан Божића спрема печеница и многи се одлуче за прасетину. Пробајте нешто друго.
Кинески научници открили су да се говеђи протеин много боље апсорбује у људско тело када се месо припрема у вакууму, него приликом традиционалног кувања и печења. Студија је објављена у „Џурнал оф...
Током лета је најважније да једете свеже месо, али и да правилно користите тефлон тигањ.