Kada rerna treba da bude zagrejana, a kada ne prilikom pečenja? Uz ove male trikove će svako...
Da li vam se dešavalo da vam jelo ili torta ne uspe? Ovo posebno važi za patišpanj ili beze kore, jer one često mogu da propadnu, a niko ne zna razlog.
Da li vam se dešavalo da vam jelo ili torta ne uspe? Ovo posebno važi za patišpanj ili beze kore, jer one često mogu da propadnu, a niko ne zna razlog.
Koristite ovaj sastojak i meso neće biti tvrdo
Znate da voda ne sme da dođe u kontakt sa vrelim uljem, ali da li ste znali da so sprečava prskanje ulja?
Odlična ideja za nedeljni ručak!
Obično se za prvi dan Božića sprema pečenica i mnogi se odluče za prasetinu. Probajte nešto drugo.
Kineski naučnici otkrili su da se goveđi protein mnogo bolje apsorbuje u ljudsko telo kada se meso priprema u vakuumu, nego prilikom tradicionalnog kuvanja i pečenja. Studija je objavljena u...
Tokom leta je najvažnije da jedete sveže meso, ali i da pravilno koristite teflon tiganj.