Велика је грешка да оставимо зелену салату у кеси или затвореној посуди јер ће брзо да се осуши.
Oglas
Једино су вам потребни папирнати убруси.
Важно је да има ваздуха како би се очувала свежина и хрскавост.
Прочитајте још: Пет индијских ораха пере одећу и скида ФЛЕКЕ!
Тако да, најбоље је да зелену салату након куповине увијете у папирни убрус и ставите у фрижидер. У случају да је салата сува папир попрскајте воодм.
Прочитајте још: Не бисте веровали колико су дрвене кашике прљаве, а чисте се тако ЛАКО
На овај начин спречиће се труљење. Тако ће салата имати довољно влаге. У оваквом 'пакирању' можете је чувати до пет дана.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas