Јаја на око део су доручка многих
Једноставно се праве, а задржаће нас ситим макар до поднева.
Али, да ли овај доручак увек испадне укусан? Постоји кључна грешка коју многи праве, па због ње јаја на око не испадну увек укусна. Према куварима већина греши у количини уља. Трик за усавршавање хрскаво пржених јаја на око је у уљу.
Потребно је доста уља у тигању да би ова метода функционисала, а уље мора да буде вруће када се додају јаја.
Прочитајте још: Укус који ћете обожавати: Додајте само један састојак вашој јутарњој кафи и осетићете право задовољство
- Морате да се уверите да је уље вруће пре него што почнете са пржењем. Не окрећите јаја док се прже и зачините их сок су у процесу пржења - истиче кувар за Миррор.
Додала је да је најважнији део процеса да будете сигурни да је уље вруће пре него што додате јаја.
- Да бисте добили савршен врх, кашичицом прелијте уље на врх - објаснила је.
БОНУС ВИДЕО
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ