Одушевиће вас укус.
Скоро свака домаћица тврди да има своју малу тајну уз коју јој је ручак макар за трунку бољи него комшиницин. Али да се похвали том тајном – ретко која хоће.
Зато вам ми откривамо један супер трик уз који ће вам пасуљ бити као никад до сада.
Прочитајте још: Како спречити надимање? Тајна је у ВРСТИ ПАСУЉА и начину ПРИПРЕМЕ
Ненад Стаменовић, познатији као Неша Травка, кулинар, планинар, дипломирани еко-туризмолог, некадашњи шеф хиландарске кухиње и аутор емисије „Неша Травка“ на домаћем „Kitchen ТВ-у“, открио је како се спрема врхунски пасуљ.
– Увече га потопим у чај од нане, пустим да прокључа и оставим преко ноћи. Ујутру проспем вишак воде, онда налијем, додам лука и рендану шаргарепицу јер му да слаткоћу и мало вранилове траве – објашњава најпознатији травар с југа Србије како је тада пасуљ много укуснији јер се боље скува, преноси "Блиц Жена".
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ