Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУЛИНАРСКА ТАЈНА

Кувари се куну у овај трик: Због чега треба кувати ПАСУЉ у чају од нане?

Одушевиће вас укус.

1644156218_268eef2fa2485cb0f96880e024fbd07e35fcc320.jpg
Фото: Sutterstock
Oglas

Скоро свака домаћица тврди да има своју малу тајну уз коју јој је ручак макар за трунку бољи него комшиницин. Али да се похвали том тајном – ретко која хоће.

Зато вам ми откривамо један супер трик уз који ће вам пасуљ бити као никад до сада.

Прочитајте још: Како спречити надимање? Тајна је у ВРСТИ ПАСУЉА и начину ПРИПРЕМЕ

Ненад Стаменовић, познатији као Неша Травка, кулинар, планинар, дипломирани еко-туризмолог, некадашњи шеф хиландарске кухиње и аутор емисије „Неша Травка“ на домаћем „Kitchen ТВ-у“, открио је како се спрема врхунски пасуљ.

– Увече га потопим у чај од нане, пустим да прокључа и оставим преко ноћи. Ујутру проспем вишак воде, онда налијем, додам лука и рендану шаргарепицу јер му да слаткоћу и мало вранилове траве – објашњава најпознатији травар с југа Србије како је тада пасуљ много укуснији јер се боље скува, преноси "Блиц Жена".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas