
ПОСНИ НАМАЗ НА ВОДИ ОБАРА С НОГУ: Јефтин, здрав и готов за неколико минута
У време строгог поста често понестане идеја за укусне оброке на води.
У време строгог поста често понестане идеја за укусне оброке на води.
Пасуљ је једно од омиљених јела у нашем региону, али многи праве кључне грешке које могу нарушити његов укус и пробављивост.
Пасуљ је био једна од најкоришћенијих намирница и наши преци су га радо кували барем једном недељно. Правио се у разним варијантама, а једна помало заборављена је меџганик, познатији као папула...
Дани су поста су почели, а пред вама је идеја за следећи посни ручак
Истакнути гастрономски сајт за храну и путовања Тејст Атлас објавио је листу најбољих јела од пасуља на свету - победник јесте чорба из Мексика, али на списку се налазе чак три тањира од ове...
Служи се на собној температури или хладан
Уз ова два трика пасуљ се најбрже кува
Сви волимо домаћински пасуљ
И август може бити месец садње само је потребно знати које врсте поврћа успевају у ово доба
Да ли потапате пасуљ у воду пре кувања?