Направите кафу као професионалац.
Било да своју нес кафу припремате кашичицом, мутилицом или шејкером, најважнија је количина и температура воде коју додајете на почетку.
Шећер и кафу помешајте са 0,05 дл топле воде. Ова мера одговара чашици за ракију или текилу.
Прочитајте још: Сваког дана у кафу сипајте ЦИМЕТ - вратиће вам се ВИШСЕТРУКО
Обратите пажњу да вода са којом мешате нес кафу буде топла, како би вам пена била богатија и кремастија.
У зависности од тога да ли правите топлу или хладну нес кафу, у чашу или шољу сипајте 1 пуну кафену кашицицу нес кафе, и засладите по жељи.
На кафу сипајте 0,05 дл воде.
Кашиком прво лагано размутите нес у води како би мање прскало када узмете мутилицу.
Након тога мутите мутилицом нес кафу док вам се пола шоље или чаше не напуни пеном.
На такву пену додајте млеко по жељи - топло или хладно.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ