На јесењим вашарима сигурно посегнете за фишеком са слатким бадемима? Зашто не пробате да их нарпавите сами?
Бадеме мало пропржите на тигању, без уља, водећи рачуна да не загоре.
Прочитајте још: Време је за ДУГИНУ дијету којом се МРШАВИ 8 килограма и јача ИМУНИТЕТ
Кад замиришу, додајте четвртину потребне количине шећера. Док се он потпуно не растопи немојте да мешате бадеме, већ само повремено протресите тигањ. Остатак шећера убацујте постепено како би се око бадема равномерно стварали слојеви.
Не мешајте бадеме док се шећер не растопи.
Сада већ можете варјачом да их промешате. Када додате последњу количину шећера не морате да чекате да се он растопи до краја. На тај начин се постиже кристална структура бомбона.
Прочитајте још: Јело ће бити УКУСНИЈЕ ако му додате ЗАЧИНЕ на ОВАЈ начин
Готове бомбоне пребаците на металну тацну да се охладе. Преостаје вам још да раздвојите бадеме који су се спојили.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ