Кромпир можете припремити на разне начине
Печени кромпир, пресудан је додатак јелима, а оно што је најважније је како се он припрема.
Прочитајте још: Плетена погача изазов за искусне домаћице: КОРАК ПО КОРАК (ФОТО/ВИДЕО)
Том Вестерланд, главни кувар открио је своју технику прављења кромпира попут оног у ресторану.
-Први и важан фактор је одабир кромпира. Најбољи је прљави кромпир, јер он има нижи садржај шећера, тако да је идеалан за хрскавост прилоком печења - рекао је кувар и додао:
- Ољуштимо и исечемо кромпир, да сваки део име што више ивица. Трик је у максималној хрскавости ивица. Прелијемо га хладном водом и посолимо. Када вода прокључа, прокувајте их још седам минута, оцедите их и протресете.
Прочитајте још: ИДЕАЛАН РЕЦЕПТ: Слане коцке са сиром као ТОРТА (ФОТО/ВИДЕО)
- Потом, загрејте плех са говеђом масти на 200 степени и ставите кромпир. Пецитега на јакој ватри док не постане златан и хрскав, а потом поспите со - закључио је кувар.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ