Прави избор за љубитеље ове намирнице, чак и када посте на води
Oglas
Састојци:
500 г пасуља
200 мл пасираног парадајза
2 главице црног лука
3 чена белог лука
2 листа ловора
1 шаргарепа
Целер, пашканат
2 кашичице брашна
Со, бибер
Припрема:
Ставити пасуљ да прокува. Просути воду, налити другу, додати ситно исецкани црни лук и шаргарепу, пашканат и целер у количина по жељи. Ставити ловор, со и бибер по укусу и ставити да се кува. Када пасуљ омекша, додати пасирани парадајз у коме је размућено брашно. Додати ситно исецкани бели лук, по потреби још зачина. Кувати још 5 минута.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas