На Велики петак многи претерају са фарбањем јаја, а после не знаку шта ће са њима.
Кувана јаја од ускрса су идеална за кромпир салату! Ова салата може да се једе као посебно јело, али и као прилог уз рибу.
Прочитајте још: Салата од ЦВЕЋА и слаткиш са ЛАВАНДОМ, право пролећно освежење (РЕЦЕПТИ)
Састојци:
- кувана јаја
- црни лук
- куван кромпир
- со, бибер, сирће
Припрема:
Кромпир ољуштите исеците на четвртине или колутове и скувајте, јер ће се брже скувати. За то време скувана јаја ољуштите и исеците на колутове. Ољуштите и ситно исецкајте црни лук.
Фото: А. М.
Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК
Када се кромпир охлади нежно помешајте јаја и кромпир са црним луком. Посолите и побиберите. Додајте сирће по укусу.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ