Na Veliki petak mnogi preteraju sa farbanjem jaja, a posle ne znaku šta će sa njima.
Kuvana jaja od uskrsa su idealna za krompir salatu! Ova salata može da se jede kao posebno jelo, ali i kao prilog uz ribu.
Pročitajte još: Salata od CVEĆA i slatkiš sa LAVANDOM, pravo prolećno osveženje (RECEPTI)
Sastojci:
- kuvana jaja
- crni luk
- kuvan krompir
- so, biber, sirće
Priprema:
Krompir oljuštite isecite na četvrtine ili kolutove i skuvajte, jer će se brže skuvati. Za to vreme skuvana jaja oljuštite i isecite na kolutove. Oljuštite i sitno iseckajte crni luk.
Foto: A. M.
Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK
Kada se krompir ohladi nežno pomešajte jaja i krompir sa crnim lukom. Posolite i pobiberite. Dodajte sirće po ukusu.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU