Лаган, летњи ручак мало другачијег укуса
Oglas
Потребно је:
- 700 г пилећег белог меса
- 1 свеж ананас (може и из конзерве)
- по једна црвена и зелена свежа паприка
- жалфија
- рузмарин
- со
Припрема:
Месо, паприке и ананас исеците на коцкице. У тигањ прво убаците ананас, пропржите га, па извадите на тањир. Потом исто урадите с месом. Паприке такође пропржите, а онда их поклопите и наставите да динстате. Кад буду изгледале као скуване, додајте у тигањ пилетину и ананас, исецкане зачинске биљке и со. Промешајте и још мало продинстајте. Служите уз барен пиринач.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas