Чиа пудинг са бресквама је брза и освежавајућа посластица за вреле летње дане, а може да послужи и као здрав и укусан доручак.
О здравственим бенефитима чиа семенки и брескви већ смо писали, а сада вам откривамо рецепт за пудинг који ће вам сигурно пријати на овим врућинама.
Чиа пудинг са бресквама
Потребно је (за једну велику порцију или 2-3 мање)
2-3 брескве
150 гр кремастог сира
½ шоље биљног млека
3 пуне кашике чиа семенки
2 кашике меда
Припрема
Брескве исецкати на коцкице и помешати с једном кашиком меда. Посебно помешати крем сир, млеко, чиа семенке и другу кашику меда. Оставити 10 до 15 минута у фрижидеру да се смеса мало стегне. У чашу можете наизменично ређати чиа слој и слој са бресквама.
Курир
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ