Најомиљени доручак
Кајгана је један од најомиљенијих оброка. Поред тога што је веома једноставна да се направи, многима испадне "гњецава", "водњикава", па и сува. Међутим, у само неколико секунди можете побољшати укус.
Прочитајте још: ШТРУДЛИЦЕ И УШТИПЦИ: Преукусна посластица коју сви обожавамо (ФОТО/ВИДЕО)
Један од најбољих кувара, каже да људи заборављају један од главних састојака, који даје пуноћу укуса.
Пре него што измутите јаја, додајте кашичицу мајонеза и једну соли
- Чак и ако не волите мајонез, он се додаје како би јајима дала свиленкасту структуру и не истиче се у укусу - рекао је шеф кухиње Алтон Браун.
Такође, и један од најбољих светских кувара Гордон Ремзи, својевремено је давао савете о кајгани и истакао, да је веома битна температура на којој се спрема:
- Тајна је у томе да јаја кувате споро. Увек треба да у тигању буде барем мало течности - закључио је.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ